واردکنندگان لوازم آرایشی بهداشتی نقش مهمی در تامین نیازهای بازار داخلی دارند. واردکنندگان در واقع شخص یا شرکتی هستند که مسئولیت توزیع انواع لوازم آرایشی و بهداشتی را برعهده خواهند داشت. واردکنندگان این لوازم با تامین کنندگان سراسر جهان در ارتباط میباشند و لوازم آرایشی و بهداشتی مورد نیاز را به صورت عمده وارد میکنند.
کشور ایران جایگاه نخست را در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی دارد، به همین خاطر محصولات آرایشی و بهداشتی یکی از پرسودترین محصولات وارداتی میباشد. برندهای مطرح لوازم بهداشتی و آرایشی، کیفیت بالایی دارند و اثر بخشی آنها بی نظیر است. از همین رو خواهان بسیاری دارند و تقاضا برای واردات این محصولات بالا است.
البته برای وارد کردن محصولات آرایشی و بهداشتی بایستی برخی از قوانین و ضوابط را رعایت نمود. اشخاص یا شرکتهایی که قصد وارد کردن لوازم آرایشی بهداشتی را دارند، بایستی مجوزهای لازم را دریافت نموده و به صورت قانونی این لوازم را وارد کشور کنند. فروشگاه اینترنتی گیس بانو بزرگترین وارد کننده لوازم آرایشی و بهداشتی مو است. این فروشگاه آنلاین علاوه بر تامین محصولات متنوع از برندهای معتبر، به نیازها و رضایت مشتریان توجه میکند.
مراحل واردات | شناسایی بازار هدف، انتخاب بهترین تامین کننده، ثبت قرارداد، تعیین روش ارسال بار، ترخیص کالا از گمرک |
کشورهای تامین کننده لوازم آرایشی بهداشتی | چین، ترکیه، امارات، هند، آلمان، فرانسه، ایتالیا |
مراحل واردات لوازم آرایشی و بهداشتی
واردات لوازم آرایشی و بهداشتی مانند واردات هر محصول دیگری نیاز به طی کردن برخی از مراحل دارد. برای واردات موفق این محصولات، بایستی از بازار هدف شناخت داشته و محصولات پرطرفدار را شناسایی نمود. از مهمترین مراحل واردات لوازم بهداشتی و آرایشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- شناسایی لوازم آرایشی پرطرفدار: در مرحله اول واردکنندگان لوازم آرایشی بهداشتی بایستی تشخیص دهند که کدام محصولات سود آور هستند. فروشندههای لوازم آرایشی و بهداشت مو به خوبی میدانند که کدام محصولات تقاضای بیشتری دارند.
- انتخاب بهترین منبع: واردکنندگان پس از تشخیص لوازم پرطرفدار، بایستی بهترین منبع لوازم بهداشتی و آرایشی را شناسایی کنند. این منبع بایستی اعتبار بالایی داشته باشد و میزان سود آن نیز بالا باشد.
- ثبت قرارداد با تامین کننده: شرکت یا شخص وارد کننده، بایستی با تامین کننده محصولات قرارداد واضحی بنویسد. این قرارداد شامل نحوه و تاریخ پرداخت، قیمت نهایی و زمان ارسال کالا میشود. هر چه قرارداد شفافتر باشد بهتر است و جای شک و شبهای باقی نمیگذارد.
- تعیین روش ارسال بار: لوازم بهداشتی و آرایشی حساسیت بالایی دارند و بایستی به هنگام ارسال بار دچار آسیب نشوند. از همین رو شرایط ارسال بار، بایستی تعیین شده و تمامی جزئیات مشخص شوند. زیرا این محصولات نیاز به دما و شرایط نگهداری خاصی دارند.
- ترخیص محصولات بهداشتی و آرایشی از گمرک: در نهایت پس از ارسال بار، وارد کننده مدارکی را به سازمان امور گمرک نشان داده و محصولات را تحویل میگیرد.
واردات لوازم بهداشتی و آرایشی به ایران از کدام کشورها صورت میگیرد؟
واردات محصولات شینیون مو و لوازم آرایشی برای میکاپ از کشورهای مختلف صورت میگیرد. اما بیشترین درصد واردات لوازم آرایشی و بهداشتی را کشورهای چین، ترکیه، امارات، فرانسه، آلمان و هند است. در ادامه این کشورها و حجم واردات کالا از آنها، بررسی میشود:
- واردات لوازم آرایشی از چین: در سالهای اخیر، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از کشور چین افزایش یافته است. این کشور، محصولات با کیفیت را با قیمت مناسب تولید میکند. همچنین حمل و نقل کالا از آن بسیار راحت است، از همین رو سهم بزرگی در تامین محصولات بهداشتی و آرایشی کشور دارد.
- واردات لوازم آرایشی بهداشتی از ترکیه: کشور ترکیه در چند سال اخیر رشد چشمگیری در زمینه تولید لوازم آرایشی داشته است. محصولات بهداشتی آرایشی این کشور در حال رقابت با برندهای مطرح هستند و کیفیت بالایی دارند. به همین خاطر واردکنندگان علاقه زیادی به واردات لوازم آرایشی بهداشتی از ترکیه دارند.
- واردات لوازم بهداشتی آرایشی از دبی: امارات یکی از کشورهای مطرح در صنعت زیبایی است. این کشور محصولات با کیفیتی تولید میکند که با برندهای خارجی در حال رقابت میباشند. از همین رو، واردات محصولات آرایشی بهداشتی از این کشور کار هوشمندانهای است و سود بالایی دارد.
- واردات لوازم بهداشتی از آلمان: کشور آلمان در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مو تجربه فراوانی دارد. برند شوارتسکف یکی از برندهای معتبر جهانی برای تولید انواع لوازم آرایشی و بهداشتی مو است. واردکنندگان این محصولات را به کشور وارد میکنند، چرا که طرفداران بسیاری دارند.
هزینه واردات لوازم آرایشی بهداشتی چقدر است؟
هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی به چند دسته تقسیم میشود. این هزینه شامل خرید محصول، حمل و نقل و ترخیص از گمرک خواهد شد. در مرحله اول واردکنندگان لوازم بهداشتی و آرایشی، بایستی تولیدکنندگانی که قیمت مناسبی ارائه میدهند را پیدا کنند. محصولات وارداتی بایستی علاوه بر داشتن قیمت مناسب، سود بالایی نیز داشته باشند.
پس از پرداخت هزینه لوازم، نوبت به هزینه حمل و نقل میرسد. هزینه حمل و نقل به نحوه حمل، حجم محصول و مقصد بار بستگی دارد. محصولات آرایشی بهداشتی حساسیت بالایی دارند و بهتر است که به صورت هوایی جابجا شوند. البته اگر فاصله کشور مبدا تا کشور مقصد کم است، روش دریایی نیز مناسب میباشد. روش دریایی تا حد زیادی باعث کاهش هزینهها میشود و به صرفه است.
پس از پرداخت هزینههای ذکر شده، در پایان نوبت به هزینه ترخیص لوازم از گمرک میرسد. هزینه ترخیص نیز به حجم محصول بستگی دارد و کارشناسان مربوطه هزینه را محاسبه میکنند.
جمع بندی در مورد واردکنندگان لوازم آرایشی بهداشتی
وارد کردن لوازم آرایشی و بهداشتی از کشورهای مختلف، یکی از پرچالشترین مسائل است. اما به دلیل اینکه این لوازم در ایران طرفداران بسیاری دارد، تجارت پر سودی محسوب میشود. وارد کردن لوازم بهداشتی و آرایشی، قوانین خاصی دارد که بایستی وارد کنندگان آنها را رعایت کنند.
فروشگاه اینترنتی گیس بانو یکی از واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی مو است که تجربه بالایی دارد. این فروشگاه انواع محصولات را با ضمانت اصالت کالا وارد کرده و با کمترین میزان سود در اختیار خریداران محترم قرار میدهد.
شما عزیزان میتوانید برای مشاهده محصولات وارداتی با کیفیت بالا، به سایت فروشگاه مراجعه نمایید. پس از مشاهده ویژگیها محصولات، تنها کافیست برای خرید بر روی سبد خرید کلیک کرده و جزئیات صورتحساب را تکمیل نمایید. محصولات ثبت شده، در کوتاه ترین زمان ممکن در سراسر ایران به دست شما خواهد رسید.
سوالات متداول
بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی مو برای واردات کدام است؟
برند شوارتسکف یکی از برندهای معتبر جهانی برای واردات است که بهترین محصولات مراقبتی و آرایشی برای مو را دارد.
آیا واردات لوازم آرایشی بهداشتی سود دارد؟
بله، کشور ایران تقاضای بالایی برای لوازم آرایشی بهداشتی دارد و واردات این محصولات سود بالایی خواهد داشت.
ارسال دیدگاه